REDŐNY

MŰANYAG REDŐNY

Gyorsan kivitelezhető és egyszerűen működtethető, teljes sötétítésre is használható, illetve bármilyen tokrendszerbe alkalmazható.

A redőnytok, Lindab tokszerkezet, belül csapágyazott tengely. Akár vakolható tokos verzióban is alkalmazható új épületeknél vagy felújításoknál.

A redőny különleges kivitelben készült, a csendes működés érdekében, nem kopog az erős szélben sem.

A redőny lamellák 37 mm-es UV stabil műanyag lécek, mely 10 szín választékban választható.

Az legalsó záró redőnyléc gumírozva van a tökéletes pormentes záródás érdekében, illetve rejtett ütközővel ellátva. A redőny alap felszereltséggel gurtnis automatával készül, a gurtni ablakon való átvezetése görgős szerelvényekkel történik.

A felhúzott redőny rögzítése, falon kívüli vagy falba süllyesztett automatával kerül beépítésre.

ALUMÍNIUM REDŐNY

Az alumínium redőny, hogy minden alkatrésze korrózióálló alumíniumból készül. Magas hőszigetelő képességgel télen és nyáron egyaránt, a feltolásgátló megakadályozza az illetéktelen behatolást. Hosszú élettartamú, időjárás álló, illetve a széles színválasztékkal rendelkezik.

A külső tokos mellett, új épületeknél illetve felújításoknál a vakolható tok alkalmazása, esztétikusabb, mivel a tok teljes mértékben elrejthető a falban.

Tökéletes kivitele a redőny működtetésével járó zajt is lecsökkenti.

A redőnylamella 39 mm-es kettősfalu alumínium lécből készül, poliuretán habbal van töltve, mely garantálja a redőny magas hő és hangszigetelő képességét.

A hőszigetelési értékük eléri a K=1,1 W/m2K, zajszigetelési értékük pedig 36 dB.

A redőny alsó léce rejtett ütközővel van felszerelve illetve vége gumírozott a pormentes záródás biztosítása érdekében.

VAKOLHATÓ REDŐNY

A vakolható redőnyrendszer az új építésű illetve házfelújítás esetén alkalmazható, mely sokban hozzájárul az energiatakarékos fűtéshez.

Helyes elhelyezés esetén, a redőny homlokrésze egy síkba kerül a vakolandó felülettel.

A szervizfedél illetve a lefutó sín színeit a nyílászáró árnyalatához lehet igazítani. A karbantartási munkák könnyen elvégezhetőek a szervizfedél eltávolításával.